1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Uspeo sam da raspodelim minutažu, to je najvažnije!’

Objavljeno: 30.10.22 u 23:34

Nastavili su sa sjajnim partijama u regionalnom takmičenju!

Košarkaši Partizana večeras su na svom terenu nadigrali ekipu Mega MIS-a rezultatom 86:76. Zaista zanimljiva situacija, jer je Partizan sada ostao neporažen, dok Mega još uvek nije okusila slast pobede u ABA ligi.

‘Četitke igračima na pobedi, tipično odrađena utakmica. Hvala ljudima koji su došli da nas gledaju i da bodre ekipu. Protiv mladog tima koji uvek igra sa najvećim mogućim ambicijama, kad igraju protiv nas, što je logično. Tako su igrali i večeras, maksimalno borbeno, pokušavali na sve načine da se vrate u utakmicu kad smo imali najveću razliku i u nekim trenucima uspevali.’ – rekao je Obradović, nakon meča:

FOTO: STARSPORT

‘Što se nas tiče, probao sam i uspeo da raspodelim minutažu i mislim da je to najvažnije, da postoji svežina u ekipi u periodu koji je ispred nas.’ – zaključio je Obradović.

Partizan očekuje gostovanje Panatinaikosa, nakon čega putuju za Čačak.


Пласман обезедио Sofascore

0
0

1 Komentara

  1. SAMO GAZI ZOC!!!
    PS..sada mozemo da se ‘priDRuZIMO’ „PRVOY PRATILJI“ (..s’ tabele Aba ljige..) u proslAVi „Noc Vesnica’, tj. „Veshtica“..iLi tako nekako..?! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter