0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Vladimir Jovanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Bayern Munich at Aleksandar Nikolic Hall on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NIMALO JEDNOSTAVNO GOSTOVANJE ZA ZVEZDU: „Pobeđivali su nas poslednja tri puta u Laktašima!“

Objavljeno: 30.10.22 u 15:37

Verovatno i derbi kola.

Niko od glavnih favorita za osvajanje AdmiralBet ABA lige ne voli gostovanje Igokei u Laktašima. Jednostavno, Igosi uvek odigraju čak i iznad svojih realnih mogućnosti i pronađu način da ugroze najbolje.

Crvena zvezda već tri puta u nizu ne zna za pobedu na gostovanju Igokei, te su posebno oprezni u crveno-belom taboru pred gostovanje u Laktašima u okviru 5. kola regionalnog takmičenja.

Očekivanja od ove utakmice izneo je i trener Zvezde, Vladimir Jovanović.

Očekuje nas veoma teška utakmica posle iscrpljujućeg meča sa Bajernom. Igokea nas je pobeđivala u poslednje tri utakmice u Laktašima što je još jedna činjenica koji treba da izazove našu reakciju, veliku angažovanost i dodatnu energiju. Igramo protiv tima koji je izuzetno kvalitetan, koji posebno dobro igra na svom terenu, menjaju odbrane što će zahtevati našu dodatnu koncentraciju u napadu. Već sam govorio posle Bajerna sa kojim problemima smo ušli u taj meč, nadam se da ćemo da odigramo dobru utakmicu u paklenom ritmu u kome se nalazimo, ali to je nešto što je sada već svakodnevica. – rekao je Jovanović.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter