0
Košarka

Foto: Twitter/@NBAHistory

KEVIN DURENT NAKON PORAZA OD INDIJANE: Bilo je ovo jedno s***e veče! (FOTO)

Objavljeno: 30.10.22 u 09:45

Ništa bolji start sezone od Lejkersa nema ni Bruklin, koji već par godina za redom pokušava da dođe do titule, ali ne uspeva da dođe ni do finala.

Razočaravajuće veče za Bruklin, koji je poražen od Indijane na domaćem terenu rezultatom 125:116. Gledali smo jedan egal meč sve do poslednje četvrtine, kada je gostujuća ekipa prelomila meč u svoju korist i napravila dve mini-serije od 7:0 i 6:0 i došla do plusa od 15 poena razlike na samo 4 minuta do kraja meča. Nije vredelo ni to što su Irving i Durent bili i više nego raspoloženi. Kajri je ubacio 35 poena, dok je Kevin dodao 26, ali nije imao ko da ih prati. Sa druge strane, najraspoloženiji su bili Benediht sa 32 i Halibarton sa 26 poena, dok je Ajzea Džekson upisao dabl-dabl sa 18 pena i 10 skokova. Ovo je bio peti poraz Bruklina, koji je upisao i jednu pobedu, a vidno su bili razočarani Stiv Neš, kao i njegovi igrači:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Ovo je katastrofa? Kako drugačije može da se protmači? Nisam video želju igrača, međusobnu povezanost neophodnu da bismo igrali odbranu ili išli na skok. Moramo mnogo više da brinemo o tome kako igramo“ rekao je nekadašnji dvostruki MVP najbolje lige na svetu.

Bilo je ovo jedno s***e veče, izvinite na izrazu. Loše veče“ dodao je jedan od najboljih igrača Bruklina, ali i cele lige, Kevin Durent.

U noći između subote i nedelje odigrani su sledeći mečevi:

Šarlot Hornets – Golden Stejt Voriors 120:113 (posle produžetka)

Bruklin Nets – Indijana Pejsers 116:125;

Čikago Buls – Filadelfija Seventisiksers 109:114

Dalas Meveriks – Oklahoma Siti Tander 111:117

Milvoki Baks – Atlanta Hoks 123:115

Juta Džez – Memfis Grizlis 124:123

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter