1
AdmiralBet ABA Liga

Nenad Stefanovic KLS kosarkaska liga srbije 5.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

FMP NUDI IGRAČE PEŠIĆU: „Ima kod nas igrača koji bi trebali da budu kandidati za reprezentaciju!“

Objavljeno: 30.10.22 u 13:19

Igraju odlično za sada.

Ekipa FMP-a odlično je ušla u novu sezonu, čak četiri pobede i samo jedan poraz i to u Pioniru od Crvene zvezde.

Sinoć su u Železniku savladali ekipu Budućnosti 96:91. Nakon meča izuzetno je zadovoljan situacijom bio trener Pantera, Nenad Stefanović, a istakao je da će FMP pustiti svoje igrače za predstojeće susrete reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Mundobasket.

Nakon Partizana i Crvene zvezde, FMP je treći klub koji je ovo potvrdio.

Čini mi se da kod nas ima igrača koji bi trebalo da budu kandidati za reprezentaciju. Naši igrači su na raspolaganju za reprezentaciju, svi, ima ih 12. – istakao je Stefanović.

Naredno kolo AdmiralBet ABA lige donosi Panterima jedno teško gostovanje. Putuju u Ljubljanu na megdan ekipi Cedevita Olimpije.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

1 Komentara

  1. …dzen.kins se posebno ‘istacinje’, doduse nije u cvetu mladosti, ali za odrzavanje fabri.ckoq kruqa je jos u top formi..?! .!. XXAAXXAA .!.
    PS..samo yakkko poontersi, canaliza.ciya je za vass siqurna kuca, ali, ipak prestanite da se.re.TE, poput kk plaqiyatora…….ok..?! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter