0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOBRO PAMTE U PARTIZANU PROŠLOGODIŠNJU TROJKU SKUČIJA SMITA: „Moramo da se pripremimo najozbiljnije – bez obzira što nemaju pobedu, mladi su i imaće veliku želju!“

Objavljeno: 30.10.22 u 12:33

Oprez Željka Obradovića.

Košarkaši Partizana pokušaće da nastave pobedničku seriju večeras. Večeras od 21 čas u beogradsku Arenu dolazi ekipa Mege u okviru petog kola AdmiralBet ABA lige.

Ekipa Željka Obradovića je odlično startovala sezonu u regionalnom takmičenju i svaki meč rešila vrlo lako u svoju korist. Sada im u goste dolazi tim Mege koji još uvek ne zna za pobedu u sezoni.

Sve osim pobede crno-belih bilo bi veliko iznenađenje, ali pamti prošlosezonsku trojku Skučija Smita, Željko Obradović, te poziva na oprez.

Sećamo se svi te utakmice koja je došla odmah nakon važne utakmice u Evrokupu. Naravno da moramo da se pripremimo najozbiljnije. Uradili smo skauting svega onoga što je Mega do sada igrala i bez obzira što nemaju do sada ni jednu pobedu, to je tim sastavljen od mladih igrača koji imaju veliku volju, želju i ambiciju. Oni će sigurno ući u meč na taj način, tako da mi moramo da uradimo sve kako bi se pripremili da dobro uđemo u utakmicu na našem terenu i da pobedimo. – rekao je šef struke crno-belih.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter