0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_English

ČELNICI PSŽ-A ŽELE DA KAPARIŠU MESIJA: Novi ugovor na stolu – sada je sve na Argentincu!

Objavljeno: 30.10.22 u 13:57

Spominje se i povratak u Barselonu.

Lionel Mesi je nakon skromne prve sezone u dresu Pari Sen Žermena, u tekućoj ponovo „onaj stari“. O tome dovoljno govoi podatak da je već na brojci od 12 golova i 13 asistencija u 17 utakmica ove sezone.

Ne žele da gube vremene čelnici pariškog kluba pa žele da već sada jasno stave do znanja da će Argentinac i u narednom periodu nositi dres PSŽ-a.

Kako Diario sport prenosi glavni ljudi kluba ponudili su bivšem fudbaleru Barselone novi ugovor, a sve žele da utanače pre početka Mundijala kako bi Mesi mogao u potpunosti da se koncentriše na to takmičenje.

PSŽ je svestan koje benefite donosi 35-godišnji Argentinac, a osim toga Mesi se, za razliku od prve sezone u španskom prvenstvu, nametnuo kao plejmejker, ali i jedan od vođa tima. – prenose iz ovog medija.

Spominje se da bi na kraju ove sezone Lionel mogao da se vrati u Barselonu koja to jako želi, ali taj povratak zavisi od zaista mnogo faktora i trenutno se ne čini realnim.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter