4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

„ZVEZDA I PARTIZAN SU NAJVEĆI PROBLEM SRPSKOG FUDBALA“: Gordan Petrić izjavom napravio presedan! (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.22 u 15:32

Partizan ovog vikenda na svom terenu dočekuje Radnički iz Niša u okviru 17. kola Superlige Srbije, a trener crno-belih, Gordan Petrić, napravio je presedan na konferenciji za medije, gde je okrivio večite kao glavne krivce u srpskom fudbalu.

– Ma neće… Pritisak se stvara na neku drugu stranu, ja kad bih vam iskreno pričao i ono što kažem prijateljima, meni nije teško da kažem. Najveći problem u srpskom fudbalu su Zvezda i Partizan, nekad problem pravi Zvezda, nekad pravi Partizan, trenutno zadnjih par godina taj problem Zvezda pravi taj problem i to je očigledno. Nemam ništa protiv toga, jedino što se stvara, rekao sam ranije, da ne dozovlimo da se narod posvađa zbog fudbala.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

– Da li je pritisak na njima? Ne, to neko drugi stvara, kako stvara, možda veštački, ono što znam je da ćemo se mi boriti da svaku utakmicu odigramo na najbolji mogući način. Bolje biti ranjeni vuk u toj borbi, nego dresirana pudlica u cirkusu. Bio je pritisak kad sam došao, sad šta god da se desi nemam pritiska – istakao je Petrić, da bi potom i dodao.

– Ja sam rekao ovo što sam rekao jeste da ne bih voleo da se narod posvađa zbog fudbala. Ja sam video protiv Pazara, ja to osećam na terenu i kao bivši igrač i sad kao trener. To kažem kad pravi problem u nekim situacijama, ne žalim se, to je nekad i Partizan imao da mu neko dozovljava da se progleda kroz prste, to se dešava sa Zvezdom, to nas opterećuje, mi ćemo od utakmice do utakmice gledati svoj posao i pokušati da svaku utakmicu dobijemo i pružimo maksimalno dobru igru da bi navijači uživali. To se oseća, nemojte da se lažemo, da li će Partizan biti prvi ili drugi, videćemo. Ja nemam problem da kažem to.

0
0

4 Komentara

  1. Jbg. Gordane, MI-FKP IMAMO SAMO JEDAN ZIVOT, doduse-BESMRTAN, CASTAN, HRABAR, JUNACKI.. i tako i razmisljamo, za razliku od pootnjichAVih “qana koji razmisljaju na sLedeci ‘nacin’ (i u tom’ razmisljanju i lezi problem..) : -maLi pootnjichAVi or“qan ‘razmislja’ na ‘sAV glass’..ponovo, po drugi, treci ‘put’ PROMENICU ‘IME’, izVAditi ‘novu’ LICNU KARTU (citaj-ziro racun, sediste kluba, gazdu, narikace.. itd itd..) i yeb.acu sam sebi mayQ..i za sVAki sluchaj ‘zakupicu’ „NOVO“ qrob.no mesto…?!!! …
    PS…oni i dalje ‘veruyu’ u mogucnost/postoyanje reinkar.naciye, UVERIO ih qazda-ALADIN iz LIMenkkke, tj. sHEIK bIN zAYEB..ili upper…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter