6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŠTA OČEKUJE VEČITE U NAREDNOM KOLU EVROLIGE: Partizan može da uruči otkaz Radonjiću, Zvezda na megdan Obradoviću!

Objavljeno: 29.10.22 u 10:18

I jedni i drugi će naravno želeti trijumf.

Nakon što su košarkaši Crvene zvezde pobedili Bajern, sigurno je da se lakše diše. Sa druge strane, isto toliko je bio važan i Partizanov trijumf protiv Virtusa iz Bolonje, a potom i onaj nad Žalgirisom.

Ipak, vremena za slavlje nema, jer se bliže novi mečevi. Prvo će crveno i crno-beli igrati duele u AdmiralBet ABA ligiZvezda gostuje Igokei, a Partizan dočekuje Megu, dok potom stižu novi evroligaški izazovi.

Crvena zvezda će 4. novembra odmeriti snage sa Monakom u Francuskoj. Tim upravo bivšeg stratega crveno-belih, zaista igra dobro, poseduje neverovatan individualni kvalitet, ali i potrebnu uigranost, čemu svedoči i trijumf nad sjajnim Olimpijakosom. Nema sumnje da će crveno-beli u svakom slučaju pokušati da iznenade francuskog predstavnika, a videćemo i kojih će 12 odabrati Vladimir Jovanović.

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Bayern Munich at Aleksandar Nikolic Hall on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Sa druge strane, ekipa koju sa klupe predvodi najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović, dan ranije će igrati meč sa Panatinaikosom u Atini. U pitanju je 6. kolo Evrolige, a Obradović će se ponovo vratiti na mesto na kojem je pravio najveće trenerske uspehe i gde je postao apsolutno legenda kluba.

FOTO: STARSPORT

Partizan je u naletu dobrih rezultata, a nakon pobeda nad Virtusom i Žalgirisom, ostaje velika žal za utakmicama sa Baskonijom i Olimpijom iz Milana, ali to je Evroliga. Sa druge strane, 3. novembra, crno-bele će čekati doskorašnji strateg Crvene zvezde Dejan Radonjić, koji sezonu i nije započeo baš najbolje, a upravo meč sa Partizanom, mogao bi da bude značajan za njegov dalji status u klubu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

6 Komentara

  1. Jbg. ..bice mi bas zao Deje roodonje zbog otkaza u PAO-u, on je najmanje kriv za ‘dominaciyu’ plaqiyat kk Coor***VE, tj. dok su Doktori u Lazi (Lazare.vic) SHTRAJKOVALI, zLI patrLJakkk i maLi or“qani su vec ‘formirali’ “EVROPSKI“ KK FRANKENSTAYN iz LIMENKE…ALi, Grobari i ZOC ce ih vec vratiti na pravo ‘mesto’-POSLEDNJE i to pred qasenje, a ovaj put ni ALADIN iz LIMenke, nit’ YUda SRB. NECE IM POMOC, tj. „OZIVETI“..I!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Hahaha,jado.Taj Radonja je ubio rumenka prošle sezone,aba i kup,a u ligi je najbolji trener pobegao,izbegao još jedno kantanje.Jednog trenera vam je radonja poslao u rumuniju da uči drakule da brane pik,sad će i ovog,polako.

      0
      0
      Odgovori
      • ..zar nisi gledao 4 tekmu finalne serije, gde vas je taj ‘rumenko’ otkinuo sa 30-tak poena razlike, da bi ubrzo pred 5 tekmu-odlucujucu, vas ‘mesiya’, a sarani.tely srb. poceo da vristi i spominje por.eski dug KKP..pametnom dosta, ali, kod poklonika i sledbenika zlih Coort***ONA takvih-NEMA..?! .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori
        • Nakantao ih 30 razlike,nabio ko stoku,a u 5 .utakmici za dlaku prošli,kakvo crno kantanje sinak el si ti bio trezan pre 4 meseca .

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter