0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PODELA BODOVA NA KROVU: Voždovac završio meč sa igračem manje! (FOTO)

Objavljeno: 29.10.22 u 20:59

Na krovu tržnog centra Stadion su se u 17. kolu sastali domaći Voždovac i Napredak iz Kruševca, a rezultat posle 90 minuta je bio 0:0.

Obe ekipe se bore za plej of. Takođe, u prošlom kolu su imali jako teške utakmice, pa je tako Napredak remizirao sa Novim Pazarom bez golova, dok je Napredak bio poražen od Vojvodine rezultatom 2:0. Trebalo je i Beograđanima i Kruševljanima da pobede u današnjem susretu, ali ulog je bio veliki, pa nismo gledali preterano interesantnu utakmicu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najveće uzbuđenje smo videli na početku drugog dela igre, kada je Miloš Milović dobio drugi žuti karton. On je prvu javnu opomenu dobio u 36. minutu, a sigurno da je ovaj detalj promenio čitav tok meča. Voždovac je od tog trenutka bio zadovoljan i sa bodom, pa se u tom ritmu i odigralo drugo poluvreme.

FOTO: STARSPORT

U 18. kolu Napredak igra još jedan težak meč u nizu, a ovoga puta će im protivnik biti Čukarički, dok Voždovac igra protiv ekipe Mladosti GAT.

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter