0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVOSADSKI DERBI PRIPAO VOJVODINI: Čumićev evrogol i magla obeležili meč! (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.22 u 21:54

Vojvodina je u 17. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije slavila protiv Mladosti rezultatom 2:0, a meč je odigran u jako teškim vremenskim uslovima.

Gusta magla je obeležila prvih 45 minuta i malo je falilo da meč bude odložen, ali ipak je bilo dovoljno vidljivo da se odigra ceo meč u zakazanom terminu. Napadala je Stara dama od samog početka meča, a to joj se isplatilo u 20. minutu kada smo videli najlepši detalj na meču. Nikola Čumić je sa preko 20 metara raspalio po lopti i pogodio same rašlje gola Mladosti. Sa ovim rezultatom se i otišlo na pauzu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U drugom delu igre, bilo je znatno lakše i akterima, kao i posmatračima utakmice, jer se magla koliko toliko razišla, a prvo veće uzbuđenje smo videli dvadesetak minuta pred kraj meča, kada je Mladost došla do izjednačenja, ali je pogodak poništen zbog nedozvoljene pozicije. Konačan rezultat je postavio mladi Kabić, koji je krunisao prelepu akciju Vojvodine u 80. minutu meča.

Vojvodina je tako osvojila 29. bod iz 17 utakmica i nalazi se na 5. mestu, dok je ekipa Mladosti ostala na pretposlednjem mestu sa svega 13 osvojenih bodova i očekuje je teška borba za opstanak.

Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter