1
Košarka

from left Devin Booker Jehyve Floyd Ismet Akpinar Dyshawn Pierre Marko Guduric Crvena Zvezda v Fenerbahce -Euroleague 2021/22 Beograd, 27.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

MORAO JE DA SE SREDI, IPAK JE TO DERBI: Nesvakidašnja scena – Gudurićev saigrač nalakirao nokte! (FOTO)

Objavljeno: 29.10.22 u 09:04

Maksimalno brine o svakom detalju.

Turski derbi, a ujedno i derbi kola u Evroligi, pripao je ekipi Fenerbahčea, koja je savladala aktuelnog šampiona Anadolu Efes rezultatom 88:79. U centru pažnje ovog puta, našao se Karsen Edvards, nekadašnji košarkaš Boston Seltiksa, koji je na utakmicu došao u posebnom izdanju.

Ne viđamo svaki dan da mladi košarkaši farbaju nokte, ali je Edvards doneo novu modu u Evropu. Njega je kamera uhvatila dok je sedeo na klupi, na startu druge deonice, a navijači su imali šta da vide.

Edvards je utakmicu završio sa 10 poena, čime je znatno pomogao ekipi koju sa klupe predvodi Dimitris Itudis da zabeleži 5. trijumf od starta sezone. Pored njega, sjajan je bio i Marko Gudurić koji je ubacio 19 poena uz 6 skokova i šut za tri čak 5/6.

Sa druge strane, Efesu nije mogao da pomogne Vasilije Micić sa 19 poena i 5 asistencija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

1 Komentara

  1. ..sVAka preporuka za mutant qay KK iz LIMenke, ‘rodio’ za njih, a i ‘oni’ za njega..konacno bi bio u prirodnom mu okruzenju!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter