0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MERKURXTIP PONOVO POMERA GRANICE: Nova „Emisija“ za lice i naličje sporta! (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.22 u 10:00

MerkurXtip nastavlja da pomera granice!

Za kratko vreme dokazao se u pogledu svoje osnovne delatnosti i zauzeo veliko mesto u jakoj konkurenciji, ali ne prestaje da oduševljava i njihova stvaralačka strana i želja da sport bude uvek u žiži. Već smo upoznati sa njihovim stvaralačkim radom kroz prenose nižih liga koji su napravili pravi „bum“, a tu je i Xtip Stream podcast, pa Xtip „Sa terena“ gde se priča o zanimljivim sportskim kolektivima širom naše zemlje, a tu je i jedna novina.

Do sada smo videli dve epizode Xtip Stream „Emisije“ novog formata koji je naišao na sjajne reakcije. U prvoj epizodi gost je bio Borivoje Filipović, nekada poznati fudbaler, a sada trener u omladinskoj školi FK Vojvodina, gde je pričao o temama sa lica i naličja sporta, posebno fudbala. Jasno je da je kritičko mišljenje veoma važno, a čuli smo od Filipovića za sve probleme s kojima se susreću klubovi, stručni štabovi, treneri i igrači, ali je isto tako dao nekoliko sjajnih predloga kako bi stvari u fudbalu mogle da se unaprede.

U drugoj epizodi „Emisije“ gost je bila živa legenda Andrija Kaluđerović, pravi fudbalski globtroter koji je u svojoj karijeri igrao na sve četiri strane sveta, a čini se da kraj nije ni blizu. Nekada, u dva navrata, najbolji strelac našeg superligaškog fudbala, zna prilike u ovoj igri širom sveta i priča je bila izuzetno zanimljiva.

U trećoj epizodi gledaćemo Gorana Mancea, Draganovog rođenog brata koji je aktivan u fudbalu kroz turnire mlađih kategorija, a slušaćemo i o karijeri jednog od najboljih igrača svih vremena kod nas.

Voditeljka Aleksandra Dimić se trudi da iz sagovornika izvuče i odgovore na teška pitanja, pritom maksimalno profesionalno vodeći razgovor sa poznatim ljudima iz sporta, a tek je početak pa možemo da očekujemo niz sjajnih gostiju i priča za svačije uho.

Zato budite uz MerkurXtip i Xtip Stream Emisiju svakog četvrtka u 19 časova i slušajte o sportu iz svakog ugla!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter