5
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Okupljanje reprezentacije pred kvalifikacioni mec za World Cup 2014 sa Hrvatskom Kuca fudbala zastave flags Stara Pazova, 01.09.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KO TO NAMEŠTA UTAKMICE U SRBIJI!? Mirko Poledica ima svoje tvrdnje!

Objavljeno: 29.10.22 u 16:16

Nedavni skandal u Čačku je samo šlag na tortu kada je neregularnost fudbala u, pre svega nižim ligama, u Srbiji u pitanju. Blaga kazna koju je dobio Polet, samo je verovatno u ulje na vatru, ali Mirko Poledica ima svoju teoriju zašto nije niko iz FSS reagovao.

„Odgovorno tvrdim da 95% utakmica u Srbiji nameštaju članovi FSS.“ – napisao je nekdašnji defanzivac na svom Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Jeste slažem se da se to radi tako je nedavno bilo u mol liga grupa zapad ,igrač koji postiže gol nije u protokolu medju prvih 11nego je izmena a on igrao u prvih 11

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Mirko(samo ziPa na takMe..)..jbg. tako ti je to, kad’ su ‘poyedini’ PUSHTENI s’LANCA (aboLi.rani), mada neki od njih su ga i ‘pregrizLi’-ZAOBISLI FIOKKKU ..iLI-NEEE..??!!!
    PS..sto bi rek’o Dr.TVOR.zic-„VAzno je da cLepish na vreme, a jos VAzniye da pobegnes na vreme..“?!!..kod MI.LA u ‘domovinu’..rezervnu..iLi jedinu..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo Mirko. Oteraj Sefa iz Caka I Ljubica. Hostapler I najveci spletkaros koga Cacak nikad a nije imao. Taj covek nam svima drzi pride o fudbalu I postenju. Njemu ni kasalj iz usta nije postmen. Ovi glupani ga cuvaju I drze, a nevide sta covek radi po Zapadnoj Srbiji. On je za goli otok!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Taj iz Cacka je mala maca za Terzu madjiju i njegovog sponzora,NPazar,Kragujevac Napredak,Lazarevac itd itd.Istina ce izaci na videlo u Monaku!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter