0
Evropske lige

Foto: Twitter/@juventusfc

ALEGRI NAKON MINIMALNE POBEDE: Ne može uvek da ide loše, a mnogo bi lako bilo kada bi uvek išlo dobro!

Objavljeno: 29.10.22 u 22:33

Fudbaleri Juventusa su slavili u 12. kolu Serije A na gostovanju protiv Lećea, a jedini gol na meču je postigao Nikolo Fađioli u 73. minutu meča.

Nakon teško izvojevane pobede, medijima se obratio i trener Juventusa, Masimilijano Alegri:

„Rekao sam momcima da u fudbalu, kao i u životu, doživite pad. Ali potom morate da ustanete. Važno je da pokažete hrabrost. Ne može uvek da ide loše, a mnogo bi lako bilo kada bi uvek išlo dobro. Morate biti mentalno jaki i idete u susret oluji. Ali morate i da imate zdravu dozu ludila koje vas inspiriše. Ako smo suviše racionalni nećemo daleko stići“ započeo je Italijan, pa nastavio:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Mladi su dobro odradili posao. Potpomognuti nekim starijim igračima. Mi nismo vezali tri pobede od marta, tako da ovo danas nije bilo lako. Verovao sam jako jer mi je 29. oktobar srećan dan. To je sinovljev rođendan. Sećam se da smo na ovaj dan 2011. pobedili Romu, a i sada se igralo u gostima protiv ekipe sa žutom i crvenom bojom na dresovima. Tako da sam osetio da je ovo ta prilika.“ zaključio je Alegri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter