1
Evroliga

Crvena Zvezda - FMP, ABA liga, 24.10.2022. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZVEZDA U NOVOM POHODU NA PRVI EVROLIGAŠKI TRIJUMF: Evo gde možete gledati prenos utakmice sa Bajernom!

Objavljeno: 28.10.22 u 08:58

Do sada su doživeli 4 poraza.

Košarkaši Crvene zvezde pokušaće večeras od 19 časova da zabeleže prvi trijumf u ovogodišnjem izdanju Evrolige. Srpski šampion će se sastati sa ekipom Bajerna, koja je takođe bez pobede u dosadašnjem toku takmičenja, ali daleko od toga da je bezopasna.

Prenos ovog duela obezbeđen je na Sport klubu, a po završetku susreta, samo će jedan tim ostati bez pobede u dosadašnjem toku takmičenja, što crveno-beli svakako žele da izbegnu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Utakmica se igra u dvorani Aleksandar Nikolić, a za crveno-bele bi mogao da debituje i Nemanja Nedović, koji bi trebao da predstavlja možda i najveće pojačanje srpkog tima.

– Znamo kakav nam je skor u Evroligi i da nije krenulo kako treba, ova utakmica protiv Bajerna je pod imperativom, igramo je pred našim navijačima, i imamo odgovornost i obavezu da damo sve od sebe, odigramo dobro i uzmemo prvu pobedu u EL. Pobede su ono što se broji, bilo je i pozitivnih stvari u prethodnim mečevima, svesni smo da ova ekipa može dosta, treniramo jako, ali moramo da odigramo kako treba ovu utakmicu, rekao je Nikola Ivanović pred ovaj duel.

0
0

1 Komentara

  1. ….astraLne proyekcije idi.ota, tj. Coort***ONI preobuceni u krzno poontersa i dalje sanjaju „PRVU“ POBEDU u EL, ali, sh’o bi rek’o njihov vodya s’server TURbine eDI rAMMA-saysi raccQ nama-zVEZ.DO cRVENA uqashena!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter