2
Evrokupovi

Aleksandar Dragovic Crvena Zvezda - Trabzonspor, Europa League, Liga Evrope, 27.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA ĆE BEZ DEFANZIVNOG KOMADANTA U KNEŽEVINU: Dragović poručuje – Nije bio faul, ljut sam zbog toga, Milunović daje gol za prolaz!

Objavljeno: 28.10.22 u 12:20

Dobro je bio raspoložen.

Crvena zvezda savladala je ekipu Trabzona, rezultatom 2:1, u okviru petog kola grupne faze Lige Evrope i tako ostavila sebi u svojim rukama sopstvenu budućnost u evropskim takmičenjima.

Jednostavno je – ukoliko pobedi Monako u Kneževini, Crvena zvezda će sigurno prezimiti u Evropi. E sad, da li će igrati Ligu Evrope ili Ligu konferencija, o tome se pitaju i drugi.

Jedan od najboljih pojedinaca susreta, Aleksandar Dragović izneo je svoje utiske nakon meča.

Nije bila laka utakmica i znali smo da ako želimo evropsko proleće, moramo da pobedimo Trabzon. Dali smo sve od sebe, kao što sam rekao i pre dva dana na konferenciji da verujem da će biti, i zahvaljujući toj borbi smo trijumfovali. Pobeda je za naše navijače koji su nas bodrili 90 minuta. Srećan sam što smo još uvek u igri. – započeo je popularni Drago.

Crvena Zvezda’s Aleksandar Dragovic (L) vies with Trabzonspor’s Umut Bozok during UEFA Europa League, group H football match between Crvena Zvezda and Trabzonspor photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Neće moći iskusni štoper da pomogne saigračima u Kneževini zbog akumuliranih žutih kartona.

Tužan sam, ali i ljut zbog toga, jer smatram da prekršaj nije bio za žuti karton. Ipak, nadam se da će saigrači i bez mene pobediti, te da ćemo ponovo zajedno slaviti. Mnogo bi mi bilo lakše da mogu da igram, ovako ću biti tu sa strane, ali situacija je takva. Valjda će Milunović dati gol, a mi proći dalje. – zaključio je Dragović.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

2 Komentara

  1. ..vec prave alibi za FENJER poziciyu i u fudbalskoj seXciyi poput kosarkaske..?!! Fenjerasi, uvek bilo, bolje i kopati, nego biti (kao vI) na LOPATI..?!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter