2
Evrokupovi

navijaci supporters grobari jug UEFA Europa Conference League, group D football match between Partizan and Koln 13.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

POTPUNI PREOKRET: Partizan pred punim tribinama u odlučujućem meču protiv Slovackog!?

Objavljeno: 28.10.22 u 16:46

Odlične vesti.

Fudbaleri Partizana jesu sinoć poraženi od Nice, 2:1, ali sve još uvek drže u svojim rukama, posebno nakon današnje pobede Kelna nad ekipom Slovackog.

Crno-beli u poslednjem kolu dočekuju upravo Slovacko koje će u Beograd doći bez ikakvih rezultatskih ambicija s obzirom da su izgubili šanse za prolaz dalje.

UEFA je Partizanu izrekla kaznu, zbog bakljade protiv Kelna, da taj meč igra pred praznim tribinama. Ipak, klub iz Humske danas je obavestio da stadion neće biti prazan – štaviše biće pun!

Naime, ulaz je dozvoljen deci do 14 godina starosti te su crno-beli iskoristili priliku da pozovu sve školarce da ispune stadion Partizana.

U četvrtak, 3. novembra 2022. godine, očekuje nas odlučujuća i ujedno najteža utakmica 6. kola grupne faze Lige konferencije koju Partizan igra protiv ekipe Slovacko za dalji plasman u prolećni deo evropskog takmičenja!

Iako je naš klub kažnjen od strane UEFA igranjem bez prisustva publike, FK Partizan će, baš kao i 2019. godine, moći da ima podršku najmlađih navijača koji su i tada, njih 20.000, pružali najvatreniju i najiskreniju podršku sa tribina!

Stoga, pozivamo sve osnovne i škole fudbala širom Srbije da se prijave na broj telefona 0113693815 i organizovano, u pratnji svojih nastavnika ili trenera, ispune stadion Partizan do poslednjeg mesta i budu naš 12. igrač!

Iskrena dečija srca, uz gromoglasno navijanje i ljubav prema klubu, pomoći će izabranicima Gordana Petrića da daju i više od maksimuma na terenu i izbore plasman u prolećni deo Lige konferencije!

Pošaljimo ponovo svetu najlepšu sliku iz Humske i slavimo zajedno, uz vašu podršku!

Prijave se primaju do srede, 2. novembra 2022. godine na broj telefona 0113693815. – sapšteno je danas iz Partizana.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

2 Komentara

  1. Bravo, samo sa DECOM PARTIZANA PROTIV STUBO VA SRAMA!!!
    PS..za razliku od nas, koji pozivamo svoju decu usled zabrane od strane uEFE, dotle poontersi, tj. kk plaqiyat ‘poziva’ izrentirane poonterse odstampanim pozivnicama sa potpisom dileye server da KONACNO „POPUNE PIONIR“ u EL-kojoj ne pripadaju!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter