1
Evroliga

Kevin Punter (R) and Rolands Smits during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Zalgiris Kaunas at Stark Arena on October 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PANTER ZAMALO OBORIO REKORD EVROLIGE: Samo je jedan igrač ubacio više poena za manje minuta od Partizanovog kapitena!

Objavljeno: 28.10.22 u 14:23

Sjajna partija.

Najzaslužniji za pobedu Partizana nad Žalgirisom sinoć, 87:76, bio je kapiten crno-belih Kevin Panter.

Bivši košarkaš Crvene zvezde, ubacio je 26 poena i tako na pravi način odgovorio kritičarima nakon slabe utakmice protiv Mornara u Baru.

Ono što je zanimljivo, Panter je tih 26 poena ubacio za svega 19 minuta na parketu i tako došao na drugu listu najboljih strelaca u mečevima u kojima su odigrali manje od 20 minuta.

Naime, jedini koji se nalazi ispred Kevina je košarkaš Efesa, Rodrig Bobua, koji je u dresu Baskonije 2017. godine za manje od 20 minuta ubacio čak 29 poena.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

  1. Ima vremena, oborice Kevin i taj rekord, kao i KKP sto RUSI SVE PRED SOBOM, kao URAGAN koji se spustio na zemlju i obara SVE REKORDE u EL.i svetu kosarke=NEZAPAMCENO.!!!
    PS..POD HITNO PROSIRITI KAPACITET ARENE, MALO NAM JE I PRAVA, ORIGINALNA, BRAZILSKA mARAKANA. a oVA ‘stochna’ iz ULICE-MATEYE KEZMANA samo moze za PARKING i JAVNI WC posle tekmi KKP da se iskoristi!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter