0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

PA ŠTA IM JE POTREBNO DA POBEDE: Košarkaš Borca postigao 44 poena i opet su izgubili – Partija o kojoj bruji Balkan!

Objavljeno: 28.10.22 u 22:01

Neverovatna partija beka Borca nedovoljna za trijumf u gostima.

Košarkaši Cibone su na svom terenu savladali ekipu Borca iz Čačka rezultatom 87:85. Ubedljivo najbolji pojedinac ovog susreta bio je Hanter Hejl sa neverovatnih 44 poena, uz čak 58% šuta iz igre. Ovo je bila jedna od najboljih partija u istoriji ABA lige, a američki košarkaš je sve to uradio za 35 minuta na terenu.

FOTO: ABA liga

Ipak, njegov tim je poražen, a u redovima pobedničkog sastava su se istakli Smajlagić sa 25 poena, zatim Mazalin koji je bio na ivici tripl-dabl učinka sa 17 poena, devet skokova i osam asistencija i Radovčić sa 15 poena.

U drugom duelu večeras gledali smo okršaj hrvatskih timova. Zadar je dočekao Cibonu i tom prilikom pretrpeo poraz na domaćem terenu, 74:76. Najbolji u poraženom sastavu po navici bio je Božić sa 24 poena i 11 skokova, Dejvis je dodao 13, a Ramljak 11 poena. Kod pobedničkog tima se istakao Šorter sa 22 poena i devet skokova, dok je Mavra upisao 20 poena i sedam asistencija.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter