0
ATP

FOTO: Twitter/@Wimbledon

NIK KIRJOS STAO U NOVAKOVU ODBRANU: „Nadam se da će ga Australija primiti raširenih ruku – on je jedan od razloga zašto igram tenis!“

Objavljeno: 28.10.22 u 12:45

Odabranim rečima o Noletu.

Iako se uveliko spominje da bi Novak Đoković mogao da nastupi naredne sezone na Australijan Openu, nakon što mu je to ove sezone zabranjeno, još uvek ništa nije zvanično.

Tim povodom oglasio se Nik Kirjos. Momak koji je prethodnih godina imao određena neslaganja sa Đokovićem, ali čini se da se njihov odnos značajno poboljšao nakon svih događanja u Australiji kada je Nik bio na strani Srbina.

Takođe i na Vimbldonu se videlo da nema više zle krvi među ovom dvojicom.

Da, nadam se da će doći. Nadam se zbog sporta. Videli smo kako jedna legenda odlazi (Rodžer Federer) i to je već momenat kada niko ne može da popuni to prazno mesto. Dok su Novak i Rafael Nadal tu, moramo da imamo te tenisere na Australijan Openu. Želimo da vidimo najbolje tenisere ovde. Želim da se takmičim i želim da vidim Novaka ovde. – rekao je Australijanac.

Zatim dodao.

On je jedan od razloga zašto igram. Kao dete, želeo sam da vidim najbolje tenisere na najboljim stadionima. Zato, nadam se da će biti tu. Imao je jako težak period u poslednjih devet meseci i nije mogao da igra gde je hteo. Nadam se da će Australija da ga primi raširenih ruku. – zaključio je Kirjos.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter