1
Evrokupovi

Slobodan Urosevic celebrates after scoring a goal during the Partizan v Javor - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KAPITEN PARTIZANA NIJE PREVIŠE ZABRINUT: „Ne komplikuje ovo situaciju, sve rešavamo kući – ovo je trenutni maksimum!“

Objavljeno: 28.10.22 u 13:12

Nisu previše zabrinuti u crno-belom taboru.

Partizan je poražen na gostovanju Nici sinoć, 2:1, u okviru petog kola grupne faze Lige konferencija.

Ipak, ne zabrinjava to previše crno-bele s obzirom da situaciju oko prolaska dalje, apsolutno drže u svojim rukama i jasno je da će naredne nedelje u Humskoj imati „zicer“ za prolaz protiv Slovackog.

Utakmicu je komentarisao i kapiten Partizana, Slobodan Urošević.

Ne komplikuje nam ovo situaciju, znali smo da postoji opcija da rešavamo sve kod nas. Ne mogu ništa da zamerim ili kažem, ovo je bio naš trenutni maksimum. Videli smo da smo dosta grešili, nismo mogli da uspostavimo igru. Nica je iskusna i iskoristila je našu lošiju igru. – poručuje levi bek ekipe Gordana Petrića.

Ističe da se ekipa borila upravo za ovo – da kod kuće na kraju rešava pitanje prolaska.

– Kad si igrač Partizana uvek postoji pritisak. Mi smo se od početka borili za to da mi sami rešavamo svoju sudbinu. Igraćemo u Beogradu i nadamo se pobedi protiv Slovackog. – rekao je Urošević.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

  1. Jbg. FKP je ‘proyektoVAn’ od strane malih or“qana&YUde Srb. da se ugasi, a MI na njihovo iznenadjenje, zaprepascenje i uzasAVanje drzimo sve u svojim rukama!!
    PS..a Mutant tabor moze komotno da nastAVi sa qutanjem ur.ino culture od nas Grobara!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter