8
Evrokupovi

Crvena Zvezda - Trabzonspor, Europa League, Liga Evrope, 27.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

EVO KOLIKO JE NOVCA ZARADILA CRVENA ZVEZDA: Pobeda protiv Trabzona za koeficijent i dodatno punjenje kase!

Objavljeno: 28.10.22 u 10:57

Značajna cifra koju će moći da uvećaju vrlo brzo.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su sinoć Trabzonspor sa 2:1, a tim trijumfom zadržali su šanse nastavak takmičenja u Ligi Evrope. Pored toga, ovaj trijumf, doneo je mnogo toga što se tiče finansija, ali i nacionalnog, odnosno klupskog koeficijenta.

Srpski fudbal je ovom pobedom napredovao za 0.500 bodova, čime je učvršćena 11. pozicija. Sada naša zemlja ima 31.375 bodova, uz veliku šansu da crveno i crno-beli igraju i evropsko proleće i tako donesu još bodova.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Što se tiče klupskog koefiijenta, Zvezda je izborila 1.000 dodatni poen. Klupski koeficijent srpskog šampiona sada iznosi 42.000, čime Zvezda zauzima 35. mesto zajedno sa Bazelom, Bragom i Lacijem.

I na samom kraju, trijumf protiv Trabzona, crveno-belima je doneo novih 630.000 evra u klupsku kasu, uz mogućnost da ako Zvezda završi na 2. mestu u grupi, dobije još 550.000 evra.

0
0

8 Komentara

  1. Svi ste vi isti komunisti samo što sad imate i senku koja lebdi na stadionom.eno ga i ofkan tvorzić drži njegovu sliku bando dupelizaca svake vlasti

    0
    0
    Odgovori
  2. …koliko oni ‘potrose’ za 1 sezonu, ovaj iznos je prAVa sitnica za Svetske sampiNJone, aL’ po zaduzivanju i trosenju tudjeg novca, bez obAVeze prAVdanja ulozenih tudjih sredstAVA i bez REZULTATA u EU takmicenju, posto njihov budzet nije za igranje u Ligi Evrope i to da bi bili FENJERASI, nego je prAVljen za ligu Sampiona, gde oni objektivno ne pripadaju, najvise zbog crim. strukture u rukov. kluba, zbog zvezdana.esteraca i neomogucavanju var-u da radi..svoj posao..a o uticaju na sudiysku komisiju tek je izlisno govoriti..znaci, toliko su qreshni da nema dalje, samo, stici ce ih Bozja kazna..ubrzo……!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter