5
Domaći fudbal

Nenad Bjekovic FSS dodela priznanja zlatna lopta Fudbalski Savez Srbije 23.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BURAN FUDBALSKI VIKEND U SRBIJI JE ZA NAMA: FSS pokrenuo postupak protiv nekoliko klubova i pojedinaca!

Objavljeno: 28.10.22 u 17:54

Uglavnom zbog komentarisanja suđenja.

U centru pažnje večiti rivali i njihovi funkcioneri, ali tu su i „mali“ klubovi.

Nakon utakmice Partizan Javor (3:3), saopštenja su krenula kao lavina.

Pre svega su iz Humske reagovali sa nekoliko saopštenja pre svega nezadovoljni suđenjem na tom meču. Reagovao je direktor takmičenja, Aleksandar Pivić na insistiranje prvog čoveka Sudijske komisije, Dejana Filipovića, koji je takođe spomenut u saopštenjima.

Takođe pokrenut je postupak i protiv Milorada Vučelića koji je komentarisao suđenje Andrije Stojanovića.

Uzvraćala je i Crvena zvezda saopštenjima, te verovatno i njih čeka kazna.

Nije tu bio kraj, oglasio se i Javor koji je u jednom delu saopštenja naveo: „Gospodo, bod je zaslužen, niste bili bolji, a to što ste navikli da vam drugi rešavaju utakmice, nije naš problem„. Ovaj deo nije se svideo Milošu Vazuri koji je protiv kluba iz Ivanjice podneo disciplinsku prijavu.

Bilo je bure i na drugim mečevima, a pre svega na utakmici SpartakMladost Lučani (1:1). Na udaru FSS će se naći predsednik Spartaka, Nikola Simović zbog izjava nakon tog meča.

Postupak je pokrenut i protiv fudbalera niškog Radničkog, Aleksandra Pejovića, koji nije bio zadovoljan suđenjem Marka Ivkovića.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

5 Komentara

  1. VAR ne radi kod penala za Javor u 11 min, i umesto 0:2 Partizan iz iste akcije daje gol za 1:1! U Nisu drugo poluvreme produzeno 4min od toga 3min se nije igralo! Zvezda daje gol u 96,10 a sudija svira kraj u 97,23! Ti si tezak bolesnik za tebe nema nade, jbg…

    0
    0
    Odgovori
  2. A sta kaze Bojan Radovanovic kako su bunkerasi namestali kad ce tuzilastvo da podigne optuznicu protiv bunkerasa lopova

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa zar i vrapci na grani ne znaju da je mečevi Radnički-C. Zvezda, koji se igra dok C. Zvezda ne da gol i Partizan-Javor namešteni mečevi. Var soba ne radi kod čistog jedanaesterca Partizana, a radi kada je dosuđen penal za Javor, meč između Radičkog i C. Zvezde trebao da traje 94 minuta, to jest 4 minuta duže od 90 minuta, a sudija produžava meč u 98,23 minuta daje C. Zvezda gol. Prvenstvo je ne regularan, to se vidi u zadnjih 4 godine, čak se i Stanković oglasio da kaže kako je igrao nameštene utakmice koje je C. Zvezda dobila. Bruka velika, to samo može u Srbiji da se desi. Da nam političari nameštaju prvenstvo.

    0
    0
    Odgovori
    • VAR ne radi kod penala za Javor u 11 min, i umesto 0:2 Partizan iz iste akcije daje gol za 1:1! U Nisu drugo poluvreme produzeno 4min od toga 3min se nije igralo! Zvezda daje gol u 96,10 a sudija svira kraj u 97,23! Ti si tezak bolesnik za tebe nema nade, jbg…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter