0
Lifestyle

FOTO: Hisense

Bodrite naše kao da ste u Kataru: HISENSE LASER TV od 100 inča donosi pravo stadionsko iskustvo

Objavljeno: 28.10.22 u 10:31

Praćenje sporta na TV-u je popularna zabava, ali neki uređaji tu brzu akciju mogu da isprate bolje od drugih. Ako postoji događaj za koji želite da budete apsolutno spremni i ništa ne prepustite slučaju, onda su to nastupi naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje počinje za manje od mesec dana. Upravo zato, sponzor prvenstva u Kataru i globalno renomirani proizvođač televizora, kompanija Hisense, u svojoj poudi ima impresivni Laser TV, sa dijagonalom od neverovatnih 100 inča, koji doživljaj svake fudbalske utakmice podiže na potpuno novi nivo.

Laser televizor ultra kratkog dometa projektuje živopisnu i svetlu 4K sliku na ambijentalno osvetljen ekran dijagonale od 100 inča dizajniran za savršeno gledanje u bilo kojoj sobi u kući. Laserski izvor plave boje, X–FUSION, naglašava oštrinu i preciznost slike sa zapanjujućim detaljima, istovremeno izbegavajući neželjeno raspršivanje svetlosti. Uz ove karakteristike, Hisense vam donosi impresivno iskustvo gledanja sporta.

Tu se priča ne završava, 4K Ultra kratki laser donosi preko 8 miliona piksela da stvori potpuno novi svet na izuzetno velikom ALR ekranu. Slike su oštrije, svetlije i prikazane su u pravim bojama kao da ste na stadionu. Za potpuno bezbedno iskustvo, Hisense čuva vaš vid jer se slika na ekranu laser televizora ne odražava direktno u oči što omogućava dugo gledanje bez napora.

Bez vatrenog navijanja i dobrog zvuka, doživljaj nije isti. U skolpu Dolbi ATMOS tehnologija, ugrađeni zvučnici pružaju 30W vrhunskih zvučnih performansi. Zvuk donosi bogatije, živopisno iskustvo koje vas stavlja u centar zbivanja. Umesto da samo čujete atmosferu utakmice, osetićete da ste deo nje.

Zahvaljujući ovoj specijalnoj tehnologiji zaista ćete dovesti domaće fudbalske zvezde u vašu dnevnu sobu i na taj način učiniti navijanje za našu reprezentaciju još uzbudljivijim. Na momente ćete se sigurno zapitati da li se utakmice igraju na stadionu ili na vašem tepihu. Jednom kada se naviknete na sportski režim i sve prednosti Hisense televizora, teško da ćete poželeti nešto drugo. Zahvaljujući njima ukupan kvalitet slike televizora dostiže neverovatan nivo, a za više informacija, posetite Hisense sajt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter