0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ADMIRALBET ČASTI I OVOG VIKENDA: Preuzmite 20% freebeta svakog dana!

Objavljeno: 28.10.22 u 14:08

Specijalno u toku ovog vikenda, svakog dana dopunite vaš AdmiralBet online nalog i čeka vas 20% freebeta za još više kombinacija i tiketa

Danas je petak, a svi znate šta to znači za kladioničare, baš kao i AdmiralBet. Zbog toga je, pored uvek najboljih kvota i široke sportske ponude, AdmiralBet i ovog vikenda spremio izuzetno dobru promociju za sve igrače i ljubitelje sporta!

Da sastavite što više tiketa i povećate šanse za dobitak, AdmiralBet vam ponovo poklanja 20% freebeta! Od danas pa do nedelje, na svaki vaš prvi depozit u danu, u minimalnom iznosu od 1000 dinara, dobijate još 20% freebeta koji možete da iskoristite za odigravanje tiketa.

Da podsetimo, košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 časova dočekuju ekipu Bajerna u utakmici 5. kola Evrolige, u hali “Aleksandar Nikolić”. Večeras će po prvi put u ovoj sezoni svi igrači crveno-belih biti konačno na okupu, Nemanja Nedović se vraća na parket i čini se da je ovo idealna prilika da Zvezda dođe do svoje prve evroligaške pobede.

Na večerašnjem rasporedu elitnog takmičenja u košarci je i gradski derbi EfesFenerbahče, s početkom u 19:30h.

Kada je reč o fudbalu, u okviru 12. kola italijanske lige serije A, igraće se 10 mečeva od kojih u subotu izdvajamo Lecce-Juventus u 18h i Torino-Milan u nedelju u 20:45h.

Na vaše tikete možete staviti i neke od utakmica La Lige – u subotu ćemo imati prilike da gledamo utakmice Kadiz-Atletiko Madrid i Valensija-Barselona, dok će u nedelju snage odmeriti Bilbao i Viljareal.

Izdvojili smo samo neke od košarkaških i fudbalskih liga i utakmica koje će se igrati u toku naredna tri dana. Detaljan raspored možete pogledati ovde na sajtu i ne zaboravite da već danas dopunite vaš AdmiralBet nalog i iskoristite dodatnih 20% freebeta tako da možete da pojačate vaše tikete ili odigrate više kombinacija i parova.

Ukoliko ste novi igrač, možete da se registrujete ovde i verifikujete AdmiralBet nalog veoma lako i brzo, a odmah nakon toga dobićete i specijalan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara, bez depozita.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter