0
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

ZVEZDIN BEKAM: San je da sve sa utakmice protiv AZ Alkmara ponovim u prvom timu Zvezde – gol, asistencija i kapitenska traka! (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.22 u 11:57

Omladinska selekcija Crvene zvezde je remizirala protiv AZ Alkmara na gostujućem terenu rezultatom 2:2.

Definitivno jedan od najboljih pojedinaca na meču, bio je prvotimac Zvezde, Jovan Mijatović.

„Drugo poluvreme u Ligi šampiona protiv AZ Alkmara je pravi primer kako izgleda evropska Zvezda. Zasluženo smo odigrali ovim rezultatom, a mogli smo i do pobede jer smo ostavili srce na terenu.Protiv nas je bila fizički dominantna i tehnički obučena ekipa koja je na teren istrčala puna samopouzdanja. Pogodak je došao kao nagrada za naporan rad u prethodnim danima. Kada mi je lopta na levoj nozi ne prezam da uputim udarac prema golu, a još kad pogodak bude aktraktivan, ekipa dobija puno elana da igra još jače. U potpunosti smo se posvetili meču i analizi protivnika do najsitnijih detalja. U revanšu ćemo igrati još jače i bolje. Očekuje nas domaći teren i naša publika, verujem da ćemo prezentovati Crvenu zvezdu u punom sjaju“ rekao je Zvezdin Bekam.

Momak rođen 2005. godine se već dokazao u seniorskom fudbalu u dresu Grafičara, gde je na osam mečeva postigao pet golova. Nije se tu zaustavio, jer je uspeo da zabeleži debi u prvom timu Crvene zvezde protiv Ferencvaroša u Ligi Evrope, te potom zatrese mreže večitog rivala, Sportinga iz Lisabona i AZ Alkmara nastupajući za naše juniore.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Mnogo sam se odricao da bix stigao do ovog nivoa. Osećam se neverovatno, u sjajnoj sam formi i želim da je nastavim. Mnogo sam gladan golova, igram na poziciji napadača i to je obaveza nas centarfora. Nadam se da će ih biti još mnogo, naručito u dresu voljenog kluba. Maštam o golu za prvi tim Crvene zvezde i proslavi na severu, takođe pored toga mi je velika želja da branim crveno-bele boje u seniorskoj Ligi šampiona. Daću sve od sebe da ostavim trag na mestu gde sam ponikao“ bio je jasan.

Poneo je Mijatović izlaskom Lekovića iz igre kapitensku traku, a mladi napadač ne preza od preuzimanja odgovornosti i raduje ga činjenica što je on lider ekipe.

„Kapitenska traka u Zvezdi znači mnogo. Među vršnjacima gde ima i starijih momaka od mene na ovakvoj utakmici poneti traku pruža fenomenalan osećaj. Volim pritisak i odgovornosti, želim da je preuzmem u svakom trenutku i protiv bilo kog rivala. San je da sve sa utakmice protiv AZ Alkmara ponovim u prvom timu Zvezde – gol, asistencija i kapitenska traka“ zaključio je Mijatović.

Revanš utakmica između Crvene zvezde i AZ Alkmara biće odigrana u utorak, 1. novembra na stadionu FK Voždovac sa početkom od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter