0
Fudbal

Foto: Facebook/Screenshot/FK Varnsdorf

VELIKI PREOKRET, OTKRIVENA PRAVA ISTINA: Srpskog fudbalera brutalno pretukli saigrači – pomogao mu Albanac!

Objavljeno: 27.10.22 u 16:13

Tamošnji mediji su se služili netačnim informacijama.

Srpski mediji, preneli su informacije koje su objavili češki, a koje se tiču fudbalera Bojana Đorđića, za koga se u prvi mah pričalo da je potegao nož na trenera i da je on krivac. Ipak, usledio je preokret, a njegov menadžer Ilija Majstorović u razgovoru za Kurir, otkrio je pravu stranu ove priče, rekavši da je Đorđić napadnut i pretučen od strane saigrača.

Doveo sam Bojana u Češku pre osam godina. Uvek je bio dobar dečko, veran. Mnogi igrači, čim im se učini da mogu dobro da prođu, odu kod drugih, ali sa njim sam svih ovih godina imao odličnu saradnju – počeo je Majstorović i dodao:

– On je bio drugi strelac prvenstva, jedan od boljih igrača u klubu. Ali ovde u Češkoj je teško za inostrane igrače, posebno za one koji su uspešni. Imali se skoro slučaj sa Srđanom Plavšićem, kojem su napravili gomilu problema. Bojan je bio povređen, bilo je upitno da li će moći da igra narednu utakmicu. Međutim, trener ga je konstantno zvao, da pita hoće li moći da igra. Nakon nekoliko poziva Bojan se iznervirao i prekinuo vezu. Kada se na kraju ipak pojavio na treningu, ljubomorni saigrači su ga napali. Njih dvojica, Čeh i Ukrajinac su ga tukli, tj. jedan ga je držao, a drugi tukao. Završio je sa teškim povredama glave. Na kraju je morao da da izjavu u policiji.

Potom objašnjava da je policija tu pogrešila, jer ga nije poslala u bolnicu.

– Policija je tu napravila grešku, morali su da ga pošalju u bolnicu, na pregled. Zadobio je teške povrede glave, bio je sav krvav.

FOTO: Ilija Majstorović

Vrlo brzo, usledio je Bojanov odlazak u prostorije kluba, gde je držao nož u ruci ali nije nikoga napao, već se se onesvestio.

– Besan zbog svega što se dogodilo, Bojan je onako sav ispovređivan i ljut zbog toga što je tako napadnut, otišao u prostorije kluba. Došao je u svlačionicu gde je bio i taj trener, držao je nož u ruci, ali nije nikoga napao. Koliko su bile teške povrede glave koje je prethodno zadobio, ubrzo se srušio na pod. Nakon toga su ga ponovo odveli u policiju.

U pomoć Đorđiću, pritekao je njegov veliki prijatelj albanski fudbaler Andrea Memrija, koji je angažovao advokata.

– Javio se albanski fudbaler Andrea Memrija, koji je veliki Bojanov prijatelj. On je našao advokata, koji pomaže Bojanu da istera pravdu, jer ovo što su mu uradili nije pošteno. Sakrili su istinu. I otac od tog momka se javio, on je sa Kosova, pitao je koliko treba novca da se pošalje ili šta god treba – zaključio je Majstorović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter