0
AdmiralBet ABA Liga

Balsa Koprivica (L) and Mario Nakic EuroCup-Partizan v Andora Beograd, 09.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SVETISLAV PEŠIĆ JE SIGURNO RAČUNAO NA NJEGA: Mladi košarkaš doživeo ozbiljnu povredu!

Objavljeno: 27.10.22 u 15:06

Očekuje ga duža pauza.

Dolaskom iz Reala u Igokeu, Mario Nakić je odmah dao do znanja da će biti ogromno pojačanje za tim iz Republike Srpske. Sezonu je počeo sjajno, a onda je doživeo tešku povredu ukrštenih ligamenata.

FOTO: ABA liga

U dosadašnjem toku sezone, Nakić je u proseku beležio 14.7 poena, 8.7 skokova i 2.3 ukradene lopte, čime je privukao pažnju regionalne javnosti. Samim tim, kružile su priče da bi selektor Srbije Svetislav Pešić, mogao da računa na njega za mečeve koje Srbija igra u novembarskom prozoru.

Nakiću će sada trebati nekoliko meseci za oporavak od ove teške povrede, a sve ovo predstavljaće ogroman problem za Igokeu. Oni su sezonu počeli dobro, zabeležili su 3 trijumfa, dok su poraženi od Mornara, a u narednom kolu očekuje ih meč sa Crvenom zvezdom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter