1
Evroliga

Nikola Ivanovic (L) and Georgios Papagiannis during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SADA JE VREME DA SE DEŠAVAJU DOBRE STVARI NA TERENU: Ivanović samouveren pred meč sa Bajernom!

Objavljeno: 27.10.22 u 16:58

Duel se igra u petak.

Košarkaši Crvene zvezde nisu najbolje započeli sezonu u Evroligi. Tim Vladimira Jovanovića nije zabeležio trijumf nakon 4 kola, a priliku za to imaće protiv Bajerna. Pred ovaj meč, za klupski sajt pričao je Nikola Ivanović:

Znamo kakav nam je skor u Evroligi i da nije krenulo kako treba, ova utakmica protiv Bajerna je pod imperativom, igramo je pred našim navijačima, i imamo odgovornost i obavezu da damo sve od sebe, odigramo dobro i uzmemo prvu pobedu u EL. Pobede su ono što se broji, bilo je i pozitivnih stvari u prethodnim mečevima, svesni smo da ova ekipa može dosta, treniramo jako, ali moramo da odigramo kako treba ovu utakmicu – počeo je Ivanović.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Potom je pričao o novom saigraču Luki Vildozi, koji će svakako predstavljati ogromno pojačanje za ovaj sastav. Uskoro će se priključiti i Nemanja Nedović, pa od crveno-belih tek treba da očekujemo ono pravo.

Došao nam je Luka Vildoza i pokazao da je vrhunski igrač, očekujemo da nam se priključi Nedović, sa njima dvojicom ekipa dobija mnogo. Prošao je period uvođenja i privikavanja u ekipi, sada je vreme da se dešavaju dobre stvari na terenu – zaključio je Ivanović.

0
0

1 Komentara

  1. Jbg..LUCA KAPITEN, Jaramaz i Trinki znaju veoma dobro kako se ‘igraju igre’ sa pootnyichavima, posebno ‘one’ koje njih ‘krase’ u protekloj deceniji- van sportskog terena..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter