0
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2016-2017 Novi Pazar v Javor Sef strucnog staba Izet Ljajic Novi Pazar, 26. 11. 2016 foto: Emir Sadovic/Starsportphoto ©

PODATAK ZA ISTORIJU: Ovaj trener 23. put preuzima ekipu Novog Pazara – nisam mogao da ih odbijem!

Objavljeno: 27.10.22 u 15:26

Nesvakidašnja situacija.

Obzirom da Damir Čakar nema UEFA ili nacionalnu trenersku licencu, on ulogu glavnog trenera Novog Pazara više ne može da obavlja. Kvotu od 2 meča je ispunio (Jagodina u Kupu i Voždovac u Superligi), a klub je brzo morao da reaguje.

Tom prilikom, zvaničnu funckiju glavnog trenera, preuzeće Izet Ljajić, 63-godišnji stručnjak. On je do pre 2 dana sedeo na klupi Rasa, ekipe koja se takmiči u Zoni.

Fudbal Super liga season 2013-2014
Partizan v Novi Pazar
Assistant coach Pomocni teener Izet Ljajic left
Beograd, 10.08.2013.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ono što je mnoge oduševilo, jeste to da se Ljajić na klupu Novog Pazara vraća čak 23. put.

Poziv mog kluba i Damira Čakara nisam mogao da odbijem. I kad sam odlazio iz Novog Pazara, klub nije otišao iz mene. Pazar se ne dobija, kao ni Čakar, s kojim se znam još iz igračkih dana. Imam 202 utakmice na klupi u našoj najjačoj ligi, od toga sam ona 20 mečeva bio prvi među trenerima. Osećam da fudbalu mogu još mnogo da pružim – istakao je Ljajić za Sandžakhaber.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter