2
Evrokupovi

head coach Gordan Petric looks dejected during the Partizan v Javor - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETRIĆ KRITIČAN NAKON NICE: „Kao da smo se uplašili – sudija je rekao da je penal već prošlost!“ (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.22 u 21:43

Nije bio zadovoljan trener crno-belih.

Fudbaleri Partizana poraženi su na gostovanju Nici u petom kolu grupne faze Lige konferencija – 2:1.

Crno-beli nisu uspeli da već večeras obezbede prolaz dalje, ali još uvek se oni pitaju s obzirom da u poslednjem kolu dočekuju Slovacko u Beogradu.

Toga je svestan i trener Parnog valjka, Gordan Petrić.

Ovaj rezultat nam delimično komplikuje posao, ali imamo utakmicu u Beogradu. Nismo zaslužili da uzmemo ništa u Nici, bili smo lošiji na pasu, mnogo čistih lopti smo izgubili, kao da smo se uplašili. I da smo završili nerešeno, bilo bi nerealno, jer je Nica bila bolja. Dali smo taj gol, probudili smo tu nadu, ali primili smo i autogol, ali generalno, Nica je zaslužila pobedu. I da je bilo nerešeno, bilo bi nezasluženo sa naše strane. – rekao je on.

Upitan o situaciju gde je Partizan oštećen za čist penal u 92. minutu, kratko je odgovorio.

Pitao sam sudiju da li vidi da je ofsajd, rekao mi je da taj ofsajd nije video on, nego pomoćnik. Rekao sam mu da ćemo videti na TV-u, a on mi je rekao da je to već prošlost. Tako da je to već prošlost. – zaključio je Petrić.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

2 Komentara

  1. Sa kRISTIJANOM bELICEM i fejsom na istoj poziciji-neces daleko dogurati, ceka te ista sudbina Stolice ilije…a sta tek reci o uROSEVICU-„kAPITENU“…ON je kapiten KKP, nikada mu nisam zaboravio i oprostio nenormalne kikseve sa pocetka ‘karijere’ u KKP, tako sada i bELIC ‘radi’ iLI je skrivio penal iLi je ooozbiljan kandidat za cRVENI karton na svakoj tekmi, smrznem se kada je on na terenu, a kada su SVA TROJICA gore navedena zajedno na terenu, TO je onda sigurna propast..?!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. U pravu je Petrić, igra bez volje, mnogo grešaka, bojažljiva igra, Dijabate velika nula, a Živković najgori igrač, sa njegove strane ništa nije zaustavio, a u napadu nula, takođe Marković najlošija utakmica, Fejsa spor i krivac za prvi gol. Svi su podbacili, kao da nije ona ekipa koja je igrala protiv Kelna. Treba pokažnjavati igrače, osim ovih igrača koji jedva zaslužuju prelaznu ocenu, Natko, Rikardo i Vujačić, ostali treba da se kazne, jer ovako bezvoljno igranje. Primate gospodo platu, opravdajte je. Jer sada ne zaslužuje te da primite platu. Bezvoljna igra, spora, bezidejna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter