0
Evrokupovi

Crvena Zvezda - Trabzonspor, Europa League, Liga Evrope, 27.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OGROMAN UDARAC ZA CRVENU ZVEZDU: Bedem odbrane neće igrati u Monaku!

Objavljeno: 27.10.22 u 21:29

Crvena zvezda od 21 čas na svom terenu dočekuje aktuelnog šampiona turske, Trabzonspor, u nadi da će pobedom ostaviti u životu svoje nade za plasman u nokaut fazu nekog evropskog takmičenja. Veliko iznenađenje jeste izostanak Mirka Ivanića u startnih 11, a ni Marko Gobeljić nije na terenu, jer desno ponovo igra Strahinja Eraković.

Crvena Zvezda – Trabzonspor, Europa League, Liga Evrope, 27.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Neposredno pre meča, Delije su predstavile, do sada verovatno neviđenu koreografiju, jer se preko cele severne tribine razvio koreo sa likom Miloša Obilića, epskog junaka koji je prema legendi ubio turskog vladara Murata I.

Nakon toga, usledila je bakljada sa svih strana stadiona. Što se dešavanja na terenu tiče, Aleksandar Katai je imao najbolju priliku, jer je šutirao sa nekih 15 metara, ali je golman gostiju bio na visini zadatka. Ipak, odmah nakon toga, Aleksandar Dragović je napravio naivan faul na sredini terena, potom mu je pokazan žuti karton, što znači da neće igrati u Monaku.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter