0
Košarka

Nikola Jokic Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NIKOLA JOKIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O EVROBASKETU: „Nakon ispadanja – svi u jednoj sobi…“

Objavljeno: 27.10.22 u 13:45

Nije bilo previše raspoloženih, to sigurno.

Košarkaška reprezentacija Srbije u septembru je doživela debakl na Evrobasketu, kada je već u osmini finala poražena od Italije, iako je prethodno grupu veoma lako prošla.

Taj poraz pogodio je sve, navijače, igrače, trener…

Najbolji srpski, a i svetski košarkaš, Nikola Jokić po prvi put je pričao o tome nakon pobede njegovog Denvera nad Lejkersima.

Nikola Jokic Serbia – Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija – Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Rezultat nije onakav kakav smo želeli, ali ja sam rekao momcima u svlačionici da mi je bilo zadovoljstvo i prelepo s njima. Zahvalio sam im se, ne samo na saradnji, nego i na druženju koje smo imali. Poslednji dan kada smo ispali smo bili svi u jednoj sobi, družili smo se malo. Nešto što je meni bilo najvažnije je da atmosfera bude kako treba, da ostanemo svi u dobrim odnosima. – rekao je Jokić o Evrobasketu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter