1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI ŽALGIRISA ĆE IMATI NOĆNE MORE ZBOG NJEGA VEČERAS: Panter pokazao da je Mornar bio samo loša noć – „Moramo da slavimo sa navijačima uvek!“

Objavljeno: 27.10.22 u 23:53

Fenomenalna partija crno-belih.

Drugi vezani trijumf za momke Željka Obradovića u Evroligi. Nakon Virtusa u beogradskoj Areni pao je i Žalgiris (87:76).

Najbolji pojedinac meča bio je kapiten crno-belih, Kevin Panter, sa čak 26 poena. Tako je odgovorio na veoma loš meč koji je imao u AdmiralBet ABA ligi protiv ekipe Mornara. Podsećanja radim Panter je u Baru šutirao 0/10 iz igre.

Nakon meča bio je veoma srećan.

Odlično se osećam, svaki put kada dobijemo kući. Dobar je trenutak za to, bila je gusta utakmica, zatvorili smo je na pravi način i srećan sam zbog toga. Nismo dobro zatvarali prethodne mečeve, ali smo na kraju dobili večeras. – započeo je kapiten Parnog valjka.

FOTO: STARSPORT

Želi da uspona i padova bude što manje, ali svestan je da će ih uvek biti.

Uvek će biti uspona i padova, košarka je takva da treba da ih imamo što manje. Igrali smo pametno i strpljivo. – dodaje prvotimac Partizana.

Na kraju, dodaje da uvek moraju da slave sa navijačima posle trijumfa.

Moramo uvek da proslavimo sa navijačima svaki put kada dobijemo! – zaključio je Kevin Panter.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

  1. ..zar jos neko misli da je ‘LOSE“ sutersko vece Kevina iz Bara bilo…sLucajno…..BRAVO ZOC&KEVIN-MAJSTORI ILUZIJE..?!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter