5
Evrokupovi

Foto: Twitter/@GurbetciGencler/Screenshot

NAVIJAČI IZ TURSKE IMALI SREĆE: Prošetali Beogradom uz pesmu! (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.22 u 08:59

Crvena zvezda će večeras dočekati Trabzon u petom kolu grupne faze Lige Evrope, a najvernije pristalice turskog šampiona sinoć su prošetale Beogradom.

Od Trabzona do Beograda ima i preko 2000 kilometara, ali nekolicina navijača je sinoć prošetala prestonicom Srbije uz navijačke pesme, a imali su pravu sreću da ne nalete na najvernije navijače Crvene zvezde.

U snimku koji se raširio putem društvenih mreža, vidi se par navijača šampiona Turske kako pevaju svoje pesme u Beogradu. Procenjuje se da će Trabzon večeras podržavati oko stotinak navijača iz boksa sa južne tribine, a snimak kako se šetaju Beogradom i navijaju pogledajte ispod teksta.

0
0

5 Komentara

    • U ko’m vijeku živiš šumare? Bojim se da će vas jednog dana ubiti ta vaša mržnja prema svemu što nije srpsko. Pa šta ako momci pjevaju?! Šta?! Ne, no su trebali naučit’ srpski prije dolaska u BG, da se pojedini „šumari“ nebi uzrujavali… Pihhhh!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter