0
Evrokupovi

Foto: Twitter/@SpursOfficial

KONTE BESAN NA VAR: Ovo nije bila ispravna odluka. Lopta je bila ispred Kejna! (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.22 u 10:42

Totenhem je na domaćem terenu dočekao Sporting u okviru petog kola grupne faze Lige šampiona, a rezultat je bio 1:1.

U nadoknadi vremena desila se situacija, koja je iznervirala sve pristalice Totenhema, a poništen je gol Hari Kejnu, koji bi mnogo značio klubu iz Londona, pa je zbog toga i Konte bio besan na konferenciji za medije:

„Baš bih voleo da vidim da li bi VAR bio tako hrabar da donese ovakvu odluku protiv jednog od velikih klubova. Ovo nije bila ispravna odluka. Lopta je bila ispred Kejna. Žao mi je, ali zaista sam ljut jer ponekad ne možete da prihvatite takve odluke jer u njima ne vidite poštenje. Kada ja to ne vidim, onda se naljutim“ započeo je Konte ljutito, pa nastavio u istom ritmu:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Šteta može da bude velika, moraom da čekamo poslednju utakmicu protiv Marseja. Nadam se da će naš klub shvatiti kolika nam je šteta učinjena i da će na pravi način reagovati i pričati sa ljudima sa kojima je to potrebno. Ne treba samo menadžer da priča, mora i klub da bude jak. Ako ispadnemo, baš me interesuje šta će onda reći“ zaključio je Italijan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter