0
Košarka

Foto: Twitter/@nuggets

JOKIĆU FALILA ASISTENCIJA ZA TRIPL-DABL: Dvostruki MVP se igrao košarke protiv Lejkersa! (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.22 u 09:35

Nikola Jokić je pokazao u uvodnih pet utakmica da neće tek tako prepustiti nagradu za najkorisnijeg igrača sezone.

On je do sada ostvario dva tripl-dabla i to u duelima protiv šampiona, Golden Stejt Voriorsa, kao i protiv Oklahome Tander. U prošlom kolu je protiv Portlanda odigrao nesvakidašnju partiju, jer je meč završio sa 9 poena, 9 skokova i 9 asistencija, što je možda i teže nego ostvariti tripl-dabl, bar kada je popularni Džoker u pitanju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Denver je u svojoj petoj utakmici ove sezone naneo četvrti poraz Lejkersima ove sezone, rezultat je bio 110:99, a Jokić ubacio 31 poen, uhvatio 13 skokova i 9 puta asistirao. Pratio ga je Brus Braun sa 18 poena, dok su Džamal Marej i Koldvel Poup postigli po 13 poena. Što se tiče gubitničke ekipe, Entoni Dejvis, iako slab u odbrani, postigao je 22 poena uz 14 skokova, Lebron Džejms je dodao 19, a Luni Voker 15 poena.

Denver je utakmicu prelomio u trećoj četvrtini, a rezultat u trećem kvartalu iznosio je 32:17, pa je tako posle 54:54 na poluvremenu, sve bilo rešeno uoči četvrte deonice, u kojoj su Jokić i drugari samo održavali stečenu prednost.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter