0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

EFBET NUDI NAJBOLJU PONUDU NA PARTIZAN I ZVEZDU: Patriotski za veliku zaradu!

Objavljeno: 27.10.22 u 15:47

Srpski klubovi igraju 3 bitna meča.

Čitava Srbija, danas će moći da gleda izuzetno bogat program, pre svega naših velikana Partizana i Crvene zvezde. Crveno-beli će u okviru Lige Evrope odmeriti snage sa Trabzonom u Beogradu, dok će crno-beli igrati protiv Nice u Francuskoj. Sa druge strane, na programu je i utakmica Evrolige između Partizana i Žalgirisa.

Moraće ljubitelji sporta da se dobro organizuju i izaberu prioritete, ali to ne bi trebalo da im smeta da se oprobaju kod našeg beting partnera Efbeta, koji nudi zaista odličnu ponudu na sve mečeve.

Prvi će na teren fudbaleri Partizana, od 18.45, a kvota na trijumf izabranika Gordana Petrića je čak 5. Sa druge strane ako mislite da će biti nerešeno, kvota je 4, dok je na pobedu Nice određen koeficijent 1.81.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by efbet (@efbet.rs)

I dalje smo na crno-beloj strani, ali prelazimo na košarku. Partizan će od 20.30 u Štark areni dočekati Žalgiris sa imperativom pobede, pred verovatno ispunjenom dvoranom. Kvota na pobedu crno-belih je 1.35, dok je koeficijent za slavlje litvanskog tima 3.85.

during regular season round 3 Euroleague basketball match between Partizan and Armani photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Poslednji na teren izlaze fudbaleri Crvene zvezde koji dočekuju turski Trabzon. Kvota na pobedu beogradskog tima je 2.05, dok je koeficijent na nerešen rezultat 3.70. Sa druge strane, ako ipak mislite da će turski tim slaviti, ponuđen je koeficijent 3.85.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by efbet (@efbet.rs)

Ukoliko biste odigrali na srpske klubove, koeficijent kod našeg beting partnera Efbet, bio bi 13.84.


**kvote su podložne promenama**

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter