1
AdmiralBet ABA Liga

from left Zach LeDay Mathias Lessort Kevin Punter Ioannis Papapetrou Yam Madar during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Stark Arena on October 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U SVAKOM TAKMIČENJU CILJ JE TITULA: Zek Ledej izuzetno ambiciozan ove sezone!

Objavljeno: 26.10.22 u 11:53

Zek Ledej, uzdanica Partizana iz prošle sezone, nastavio je sa odličnim partijama i ove godine. Crno-beli su čini se nikad jači, pa smo ovom prilikom govorili o ambicijama kluba sa krilnim centrom “Parnog valjka”. On je govorio za Meridian Sport.

Američki košarkaš ne krije radost što je ponovo u prestonici Srbije.

Nakon odigranih prvih kola u ABA ligi i Evroligi, jasno je da će iskusni krilni centar imati veliku ulogu i ove godine pored svih sjajnih pojačanja.

Odlična izdanja imao je na više mečeva od početka sezone, ali se ističe ono protiv bivšeg kluba – Armanija u trećem kolu elitnog takmičenja.

Partizan se nakon osam godina vratio u Evroligu. Velika su očekivanja pred ekipom Željka Obradovića, kojih je svestan i Ledej. Amerikanac nije mogao da dočeka da ponovo zaigra protiv najboljih timova u Evropi.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

– Uzbuđen sam što se takmičim na najvišem mogućem nivou. Jako mi je drago što smo u Evroligi, drago mi je zbog kluba, zbog navijača, zbog svih nas. Sada moramo da damo maksimum na terenu i nastavimo da napredujemo – započeo je Ledej naš razgovor.

Ove sezone u odnosu na prošlu tim je pretrpeo određene promene u rosteru. Crno-bele su pojačali AnđušićNaneliPapapetru i Egzum. Šta su ovi momci doneli ekipi svojim dolaskom?

– Raznovrsnost, šut i iskustvo. Mislim da će njihov doprinos biti od velike važnosti za ekipu. Moramo zajedno sa njima da se razvijamo i radimo neke stvari bolje.

Ove godine oba večita rivala nastupaće u Evroligi i ABA ligi. Možemo da li očekujemo još jednu veliku borbu sa Crvenom zvezdom u regionalnom takmičenju i napad na titulu?

– To je naš cilj. Zapravo u svakom takmičenju u kom ćemo učestvovati. Cilj je da se takmičimo i osvajamo titule. Zato je sastavljen ovaj tim, zato su tu treneri koji su tu. Svi slušamo trenera (Obradovića) i radimo ono što je potrebno da se osvajaju trofeji – odgovorio je krilni centar Partizana.

Velika strast Zeka Ledeja su “lou rajderi”, što je vidno na njegovim društvenim mrežama. U razgovoru za Meridian Sport otkrio je odakle potiče ta srast prema ovoj vrsti automobila, kao i dali poseduje isti.

– (Smeh) Ne! Nemam, ali ja sam iz Dalasa i kao mali sam išao na okupljanja “lou rajdera”. To je kasnije preraslo u kulturu i nastavio sam da posećujem ovakva okupljanja. To je sjajno iskustvo, naročito ako dolazite iz mog kraja i definitivno ću u budućnosti ja voditi svoju decu na ovakve manifestacije – poručio je Ledej.

Da li možemo očekivati neki uskoro u tvojoj garaži?

– Ne znam, ali dobra je investicija. Takve automobile neće praviti u budućnosti – kroz osmeh je odgovorio Amerikanac.

Ovo je druga godina kako si u Beogradu, kako ti se sviđa grad i život u prestonici Srbije?

– Uživam u Beogradu! Jako je jednostavno sve ovde, a ja sam jednostavan momak. Odlično je za moj stil života. Mogu da posetim određena mesta sa dobrom hranom, znam gde mogu da odem da se opustim i odmorim, zaista sam srećan ovde – zaključio je naš razgovor Ledej.

0
0

1 Komentara

  1. Bravo Zek, ti si osetio sta znaci VELICINA i DUH-KKP, Grobarstvo i VERNOST BESMRTNOM CRNO&BELOM KK, za razliku od ‘onih’ sto se „VADE“ na DEMENCIYU, i uporno izbegaVAyu da ‘testiraju’ DNK ‘njihovom’ (ili qazdinom..)KK..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter