0
Evropske lige

Serbia's Dusan Tadic Serbia - Sweden UEFA League B - Group 4 Nations League football match 24.9.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TADIĆ UMALO ZAVRŠIO U LIVERPULU: „Bio sam veoma ljut kada je otišao u Ajaks!

Objavljeno: 26.10.22 u 12:20

Iskren je trener Liverpula.

Dušan Tadić je poprilično iznenadio fudbalski svet kada je odlučio da napusti po mnogima najjaču ligu sveta, Premijer ligu i pridruži se Ajaksu.

Ipak, kapiten reprezentacije Srbije nije pogrešio. U Ajaksu igra fudbal života, a potvrda toga bili su i pozivi Barselone i Milana.

Međutim, još jedan velikan se raspitivao za srpskog fudbalera – Liverpul. Redsi su još 2018. godine želeli da Tadića vide u svom dresu, a posebno Jirgen Klop, koji je i otkrio da je bilo interesovanja za Dušana.

Bio sam veoma ljut na sebe kada je otišao u Ajaks, jer sam i ja bio zainteresovan za njega. Obožavam ga kao igrača. – rekao je Klop pre utakmice petog kola grupne faze Lige šampiona koju njegov tim igra protiv ekipe Ajaksa.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter