0
Košarka

Kosarka Basketball-NBA Without Borders Basketball Camp Marin Sedlacek (L) and Nikola Jokic Beograd, 15.08.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SEDLAČEK PRIČAO O JOKIĆU: On je onakav trapav izazvao podsmeh u zemlji košarke!

Objavljeno: 26.10.22 u 19:56

Sada je dostigao neverovatne visine.

Košarkaški skaut i često stručni konsultant na prenosima RTS-a, kao i Sport kluba Marin Sedlaček, pričao je o Nikoli Jokiću. On je istakao da je njegovo iskustvo sa najboljim igračem sveta komično, a otkrio je i kako je izgledao poziv za selekciju „Sveta“ na panelu Putem šampiona.

– Nisam ga otkrio, otkrili su ga tata i mama, svi mi ostalo smo samo pomogli da se on usmeri, neko više, neko manje. Hoću samo da kažem, moje iskustvo sa Nikolom je bilo da, kada sam ga pozvao u selekciju ‘Sveta’ i kad se on pojavio tamo onako apav-trapav kakav je bio pre sedam, osam godina, izazvao je podsmeh u zemlji košarke – počeo je Sedlaček i dodao:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– I onda je bilo ono kao: ‘On je kao visok, ‘ajde zna’. Upornost, velika količina rada je donela taj kvalitet, sticaj okolnosti da ga izabere ekipa koja ga želi to je napravilo srećnu okolnost da to uspe. To sam hiljadu puta i pričao, da je Jokić te 2014. otišao u Lejkerse on ne bi bio Nikola Jokić kakvog svi znamo – zaključio je Marin Sedlaček.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter