0
Domaći fudbal

FOTO: RFK Novi Sad

RAMOVŠ I POPOVIĆ POSETILI NOVOSAĐANE: Obavljeni razgovori o unapređenju kluba i saradnje!

Objavljeno: 26.10.22 u 21:15

Klub iz Prve lige Srbije podržao Fudbalski savez na čelu sa Bjekovićem!

-U sklopu razvoja i unapređenja klubova članova Zajednice Super lige i Prve lige Srbije, čelnici RFK Novi Sad danas su u prostorijama kluba ugostili generalnog sekretara Zajednice Darka Ramovša i koordinatora Zajednice Nenada Popovića.

Nakon obilaska stadiona, obavljen je razgovor na sledeće teme – struktura i organizacija kluba, nacin funkcionisanja, predlozi za unapređenje kluba i takmičenja, opšti ciljevi i zajednički projekti, sprovođenje postupka licenciranja za takmičenje u Prvoj lige Srbije.

RFK Novi Sad se zahvaljuje delegaciji FSS na poseti, na profesionalizmu i pruža punu podršku kako Zajednici tako i Fudbalskom Savezu Srbije na čelu sa Nenadom Bjekovićem i Jovanom Šurbatovićem. – navodi se u objavi RFK Novi Sad.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RFK Novi Sad 1921 (@rfknovisad)

Fudbaleri Novog Sada nalaze se na 12. poziciji u Mozzart bet Prvoj ligi Srbije, a nakon 12 odigranih kola osvojili su 11 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter