0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NOVA MUŠTERIJA U ZVEZDINOM ŠOPU: Trener Trabzona poručio da će kupiti Pešićev dres! (FOTO)

Objavljeno: 26.10.22 u 21:44

Turski stručnjak pokazao veliko poštovanje prema srpskom šampionu!

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Trabzon u okviru 5. runde grupne faze Lige Evrope. Crveno-beli će po drugi put ove sezone odmeriti snage sa aktuelnim turskim šampionom. Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić‘ zakazana je za četvrtak, u terminu od 21 čas.

Dan uoči utakmice, trener Trabzona održao je konferenciju za medije u medija centru popularne Marakane.

Abdulah Avdži izašao je pred novinare u Beogradu, pre nego što je izašao na travnatu podlogu najvećeg srpskog stadiona, gde upravom drži poslednji trening pred susret sa Crvenom zvezdom.

FOTO: STARSPORT

Na vrlo zanimljiv način obratio se Avdži prisutnima i otkrio je da će posetiti Zvezdinu prodovanicu.

-Kupiću dres Aleksandra Pešića, jer je igrao u Turskoj. To je za mog sina, on skuplja dresove – poručio je trener turskog šampiona, a zatim se osvrnuo na ono najvažnije – utakmicu:

-Crvena zvezda je vrhunski klub u UEFA takmičenjima. Svaki tim želi da pobedi u međunarodnim utakmicama. Znam da će izaći sa željom da pobede.

Nakon dosta turbulencija na startu sezone, turski tim pruža sve kvalitetnije partije u poslednje vreme.

-Od prošle sezone došlo nam je 19 novih igrača. Pa uprkos tome nismo primili gol na šest od 11 utakmica u ligi. Jesmo rotirali u prethodnom periodu, jer smo odigrali tri meča u sedam dana, ali igraćemo sutra sa najboljim igračima u svim linijama –  poručio je šef stručnog štaba Trabzona u medija centru stadiona ‘Rajko Mitić’.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter