0
Košarka

Head coach Svetislav Pesic Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„NIKO NA SVETU NE MISLI DA JE BRITANIJA FAVORIT PROTIV SRBIJE“: Stutel odgovorio na Pešićeve hvalospeve!

Objavljeno: 26.10.22 u 16:30

Imao je naš selektor svojevrsno izlaganje.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, košarkaška reprezentacija Srbije, nastaviće u novembarskom prozoru, gde će im jedan od protivnika biti Velika Britanija. Ta reprezentacija dobila je i novog selektora, Marka Stutela, koji je po preuzimanju tima pričao o meču koji očekuje Veliku Britaniju.

Pred nama je ogroman zadatak protiv dva košarkaška giganta, ali zbog takvih utakmica radimo i videli smo mnogo pozitivnih stvari u poslednjem meču protiv Letonije. Dobro smo se držali plana i programa i odbrane i moramo da ponovimo te stvari kako bismo došli do željenog uspeha – počeo je Stutel.

Potom je Stutel prokomentarisao i izjavu srpskog selektora Svetislava Pešića, koji je imao jednu čudnu izjavu proteklih dana. Naime, iskusni trener je u jednom intervjuu rekao da Srbija nije favorit protiv Britanaca, što je novi strateg te zemlje oštro odbacio.

Svaki selektor ima jedinstven pogled na svoju situaciju u određenom trenutku, ali nisam siguran koliko bi se ljudi u međunarodnoj košarci usaglasili da smo mi favoriti protiv Srbije, da li oni imali NBA igrače ili ne. Što se tiče njegovih komentara, on može da se oseća kako god želi, a mi ćemo se pripremiti uz mentalitet usmeren na nas. Radićemo prave stvari i pokušati da ispoljimo britanski stil košarke, te da uradimo sve što je u našoj mogućnosti kako bi bili uspešni.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter