0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JOŠ SU SVEŽI OŽILJCI IZ BUDIMPEŠTE: Dragović poručuje „Dok god imamo šansu, borićemo se!“

Objavljeno: 26.10.22 u 15:16

Nije mu lako pao poraz u Mađarskoj.

Fudbalere Crvene zvezde sutra od 21 čas očekuje duel petog kola grupne faze Lige Evrope. Protivnik je turski šampion Trabzon.

U prvom meču ova dva tima u grupi, Turci su bili bolji – 2:1.

Zvezda vreba svoju šansu da se „osveti“, ali i produži svoje nade za prolaz dalje. Ipak, još uvek Aleksandra Dragovića „žulja“ Budimpešta.

Hteli smo da pobedimo, nažalost nismo uspeli. Izgubili smo zbog glupog prekida, mogli smo da pobedimo ili da izgubimo 4:1. Bilo i prošlo, sada analiziramo Trabzon. Moramo da pobedimo ako želimo da prođemo. Trener će nas spremiti na najbolji način, na svaki scenario Trabzona… Daćemo sve do sebe da slavimo. – izjavio je popularni Drago.

FOTO: FK Crvena zvezda

Potrebni su navijači fudbalerima Crvene zvezde, a to se odlično videlo na tri teška gostovanja koja su imali u Superligi Srbije.

Nema šta da se priča puno. Dok imamo šansu za prolaz borićemo se da pobedimo, 95 minuta. Želimo da pobedimo za navijače, najbitnije je da stoje za nas. Videlo se koliko nam znače u Novom Sadu i Nišu i rekao sam baš da nikad nisam igrao pred takvom podrškom u gostima. Baš mi je stric to rekao. – zaključio je Dragović.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter