0
Evrokupovi

FOTO: Inter @Inter/ Twitter

INZAGI NE SKIDA OSMEH SA LICA: ‘Inter je premašio očekivanja!’

Objavljeno: 26.10.22 u 23:13

Veliki uspeh za ekipu sa stadiona ‘Đuzepa Meaca’!

Fudbaleri Intera savladali su Viktoriju Plzenj u 5. kolu grupne faze Lige šampiona rezultatom 4:0. Rutinski, bez većih poteškoća, golovima Mhtarijana, Džeka (x2) i Lukakua, Neroazuri su izborili plasman u nokaut etapu prestižnog takmičenja. Inter se nalazi na 2. mestu grupe C, iza Bajerna i ispred Barselone i Viktorije.

Po završetku susreta, ne skidajući osmeh sa lica, medijima se obratio šef stručnog štaba milanskog giganta, Simone Inzagi. Stručnjak nije mogao da sakrije fantastično raspoloženje i veliki ponos zbog ostvarenog uspeha u vrlo teškoj grupi.

-Nadali smo se. Znali smo da je veoma teška grupa, ali smo premašili očekivanja i ovi igrači zaslužuju veliki aplauz. Trebalo nam je nešto posebno kako bismo ostvarili prvi cilj. Rasli smo iz utakmice u utakmicu i u dvomeču protiv Barselone pucali smo od samopouzdanja. Srećni smo zbog svih u i oko Intera – kazao je Inzagi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter