0
Evrokupovi

Fousseni Diabate (L) celebrates after scoring a goal with Ljubomir Fejsa Partizan v Hamrun during the UEFA Conference League Play-Off First leg Season 2022/2023 Beograd, 18.08.2022. foto: Starsport.rs ©

„IDEMO DA IGRAMO FUDBAL I UŽIVAMO“: Prvotimci Partizana pred gostovanje Nici!

Objavljeno: 26.10.22 u 11:20

Partizan u četvrtak igra na Azurnoj obali ekipi Nice, gde jure i konačnu overu prolaska u narednu fazu, ali i u ovom momentu verovatno i ostvarenju cilja crno-belih, a to je prvo mesto u izuzetno teškoj grupi. Prvotimci tima iz Humske su govorili o svojim očekivanjima.

„Idemo u Nicu da pružimo maksimum i znamo šta nam je činiti. Daćemo maksimum da ostvarimo pozitivan rezultat. Utakmica će biti teška, a verovatno će oni biti spremni za ovaj meč. Igramo protiv dobre ekipe, nema opuštanja“, rekao je Fejsa uoči polaska za Nicu, preneo je zvanični sajt kluba. 

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva svet najboljih
kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus
dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama – bez ikakvih uslova
odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

I štoper Saničanin je govorio.

„Verujem da navijači Partizana očekuju i pobedu u Nici. Idemo tamo da ostvarimo dobar rezultat. Pratimo igre Nice, ali se baziramo na naš tim. Kako je naš trener Gordan Petrić rekao idemo da igramo fudbal i da uživamo. Nadam se da ćemo da ostvarimo sve njegove taktičke zamisli“, rekao je Saničanin. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter