0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021 Aslan Karatsev (RUS) v Aljaz Bedene (SLO) Beograd, 22.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BIVŠI TENISER NEMA NIKAKVU DILEMU: „Novak je savršen – imaće najviše titula ukupno!“

Objavljeno: 26.10.22 u 12:46

Apsolutno je siguran u ovo.

Nekadašnji slovenački teniser, koji je ove sezone završio svoju karijeru, Aljaž Bedene, smatra da nema ravnog Novaku Đokoviću.

Morate da otvorite oči. Rodžer Federer je imao najveći uticaj na svet tenisa, ali ako pričamo o najboljim rezultatima, to je definitivno Novak Đoković. – ističe Aljaž.

Za sada u grend slem trci najviše titula ima Rafael Nadal (22), dok je Novak Đoković na 21. Iza njih nalazi se Rodžer Federer sa 20 GS titula, ali je jasno da on više neće osvajati ove titule.

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021
Marko Djokovic v Djordje Djokovic
Beograd, 22.04.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Mišljenja sam da će Đoković biti igrač sa najviše Grend slem titula kada svi budu u penziji, ali i najviše Masters titula, pa čak i sveukupno. Igrao sam protiv sve trojice i protiv Novakovih loptica je najteže igrati. On je savršen. – zaključio je Bedene.

Slovenac je sa Novakom odigrao četiri meča i svaki izgubio. Takođe, ni Nadala ni Federera nikada nije pobedio, a igrao je po dva puta protiv obojice.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter