3
Evrokupovi

Marko Gobeljic (L) Slavoljub Srnic (C) Aleksandar Katai and Stefan Mitrovic (R) Crvena Zvezda v Ferencvaros TC during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on October 06, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

UEFA DELEGIRALA SUDIJE ZA MEČ NA MARAKANI: U Beograd stiže portugalski arbitar!

Objavljeno: 25.10.22 u 13:51

Sudio mladoj selekciji Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 21 čas dočekaće ekipu Trabzona u petom kolu grupne faze Lige Evrope.

Za crveno-bele ovo će biti veoma bitan meč kako bi zadržali šanse za prolaz u nokaut fazu Lige Evrope ili barem Lige konferencija.

Prošli meč Zvezde na Marakani u Evropi doneo je ubedljivu pobedu nad ekipom Ferencvaroša, 4:1, međutim samo sedam dana kasnije crveno-beli su poraženi u Mađarskoj sa 2:1.

UEFA je odredila sudije za ovaj duel. Pravdu će deliti Portugalac Žoao Pineiro, dok će mu pomoćnici biti Bruno Hesus i Lusiano Maja. Četvrti sudija ovog meča biće Bruno Hose Kosta.

Što se tiče klupskog fudbala nije sudio srpskim timovima, ali je delio pravdu na meču mladih reprezentacija Srbije i Poljske gde je naš tim poražen 1:0.

Prvi meč Zvezde i Trabzona, u Turskoj, završen je pobedom turske ekipe – 2:1.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

3 Komentara

  1. „Osecam’, ‘jAVlja’ mi se ‘dole’, da ce se posle ovih EU tekmi protezirane Coor***VE, pisati kao o NESTASLUCIMA „PRVE dAME“, koja VISE NIJE SA NAMA, OTISLA JE Bogu na ISTINU…TOLIKO JE GRESHNA BILA da je „PRESKOCILA“ i predvorye pakla, nego ODMAH DIREKKKT u AD..CCC…?!!!
    .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Samo ti sanjaj!
      Ali bolje bi ti bilo da posetis doktora jer imas problem sa glavom!
      Nastavi da pratis CRVENU ZVEZDU SVETSKOG I EVROPSKOG PRVAKA!
      A sta ste vi i ko ste vi?
      A da pa Gdk=grobar dudla karu

      0
      0
      Odgovori
      • Jbg. ..ro.MU iLi poonteru, svi vas putevi s’chmarakkkane vode u Covin, ‘samo’ skrenes i…stigao siii..!!! .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter