0
F1

FOTO: Screenshot/Youtube

SAMOUNIŠTENJE FORMULE JEDAN SE NASTAVLJA: Alonso odvezao maestralno posle udesa – epilog kazna od pola minuta!

Objavljeno: 25.10.22 u 14:07

Već dve godine je pravi cirkus na snazi u Formuli 1, nakon sramotne završnice prošle sezone gde je Luisu Hamiltonu ukradena osma titula šampiona uz kampanju koja je protiv tamnoputog Britanca traja cele takmičarske godine, ove godine su u toj organizaciji odlučili da potpuno obismisle nekada jedan od najpopularnijih sportova planete.

Naime, Fernando Alonso je u ranoj fazi trke doživeo udes sa Lensom Strolom, potom otišao u pit-stop gde je uspeo da osposobi bolid, nastavi trku i junački dođe do sedme pozicije. Ipak, Has se žalio da je njegov bolid bio nebezbedan, jer je imao samo jedan retrovizor, pa je usledila kazna od 30 sekundi, koja još čeka na pravosnažno usvajanje.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Povodom ovoga Španac je jasno rekao.

„Retki su trenuci u sportu kad ase osećam da svi mislimo isto i da svi imamo isto mišljenje o pravilima. Ovo je važan dan za sport jer će ova odluka diktirati da li idemo u ispravnom pravcu“, napisao je Alonso na Instagramu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter